Ribé Salat signa un acord amb la Fundació Catalana per a l’Esport per a millorar la gestió de les entitats esportives catalanes

  • Aquest conveni permetrà canviar la gestió econòmica i administrativa de molts clubs i entitats esportives que, en el marc de l’actual crisi econòmica, viuen moments complicats.

 

  • La companyia oferirà assessorament a través de jornades informatives i formatives gratuïtes, amb ajuda personalitzada en temes fiscals, comptables, laborals i jurídics.

 

Moltes de les entitats esportives catalanes estan vivint una situació complicada a causa de la davallada d’ingressos provocada per la crisis econòmica i la retallada en les subvencions, tant públiques com privades. D’altra banda, el fet de tenir una gestió poc professionalitzada, basada en molts casos en el voluntariat, no ajuda a resoldre de manera eficaç aquest problema i, per aquesta raó, actualment perilla la subsistència d’algunes d’aquestes entitats. Cal afegir, a més, que en els últims mesos aquests clubs han patit una major pressió per part d’Hisenda i d’Inspecció de Treball, tant en temes fiscals com laborals.

 

Per a solucionar aquesta problemàtica, Ribé Salat, una de las deu empreses més importants d’Espanya en Consultoria i Assessoria, ha signat un acord amb la Fundació Catalana per a l’Esport per assessorar les entitats esportives que formen part d’aquesta organització, tant clubs com associacions i federacions esportives. Aquest conveni contempla la creació per part de Ribé Salat d’una Oficina de Suport i Assessorament, que ajudi a fomentar una gestió més eficaç, eficient i econòmica d’aquestes entitats esportives, ja sigui a través de jornades informatives o amb ajuda personalitzada en temes fiscals, comptables, laborals i jurídics.

 

El director general de Ribé Salat Consulting, David Hospedales Salomó, valora molt positivament aquest acord de col·laboració i explica que les “entitats que necessitin assessorament extern en temes de gestió podran comptar amb els nostres serveis per tal de ser més eficaces i poder aplicar els criteris legals de gestió. D’aquesta manera,  podran dedicar els esforços al seu core business, deixant d’ocupar-se d’aquelles tasques que no aporten valor ni a les entitats ni als seus gestors”.

 

Segons el president de la Fundació Catalana per a l’Esport, Rafael Español, “volem que les entitats esportives catalanes millorin la gestió dels seus recursos econòmics i aconsegueixin mecanismes d’autofinançament que els permetin assegurar la seva continuïtat”.

 

 

 

 

 

Fundació Catalana per a l’Esport

La Fundació Catalana per a l’Esport, constituïda al juliol del 2002 a Barcelona, té com a finalitat promocionar, potenciar i fomentar l’esport català. Es tracta d’una entitat que, a través de jornades, estudis i programes tècnics específics, ofereix assessorament a les organitzacions esportives perquè millorin la seva gestió (clubs, consells i federacions esportives, centres escolars, universitats, Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions i empreses.

 

Entre les activitats que habitualment porta a terme la Fundació Catalana per a l’Esport hi ha jornades per a promoure hàbits esportius entre la societat, sobretot entre els joves, persones de la tercera edat, discapacitats i immigrants; campanyes informatives per a incidir en la importància de practicar esport de forma segura i sense riscos; formació per a nous esportistes; canalitzar les ajudes que arriben per part de la societat civil i el món empresarial; i fomentar la integració laboral dels esportistes d’alt rendiment.

 

Ribé Salat Consulting i Assessoria

 

Ribé Salat Consulting i Assessoria és una de les 10 empreses més grans d’Espanya en aquest sector, no només per volum de negoci, sinó també per la importància dels projectes que gestiona. Aquesta unitat de negoci ofereix serveis d’outsourcing o externalització de RRHH (nòmines, auditoria laboral, Portal de l’Empleat®) i processos comptables, a més de solucions fiscals i legals a les empreses. La companyia compta amb especialistes en les diferents àrees i una unitat de professionals dedicada a la gran empresa. Actualment gestiona un volum aproximat de 200.000 nòmines a l’any.

 

Grupo Ribé Salat

 

El Grup Ribé Salat, creat el 1987, ofereix serveis de Broker d’assegurances i reassegurances, així com de Consultoria i Assessoria (jurídica, fiscal i comptable). La companyia, formada per més de 170 professionals, va aconseguir créixer un 11% durant l’any 2011 a través del seu negoci de corredoria i de protecció de pagaments, que va gestionar un volum de primes que va ascendir a 110 milions d’euros. Al 2012, la companyia té previst uns ingressos bruts de 10,6 milions d’euros, gràcies també a l’important augment de projectes que està obtenint la unitat de negoci dedicada a Consultoria i Assessoria.

 

Alguns dels clients del Grup són empreses com Carrefour, La Caixa, Grup Capio, Centres Auditius GAES, UOC (Universitat Oberta de Catalunya), RCD Espanyol, Santa & Cole o l’Institut Català de Finances.

 


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *