logo_correbarri

NEIX EL CORREBARRI, UNA CURSA DE 10KM QUE ENFRONTARÀ EQUIPS DELS 10 DISTRICTES DE BARCELONA

29 agost 2012 – Barcelona celebrarà el próxim diumenge 14 d’octubre a les 9:30 hores la primera edició del Correbarri, una cursa de 10 quilòmetres a la qual els participants defensaran els colors d’un dels deu Districtes de la ciutat. La prova, impulsada per l’Ajuntamentde Barcelonai organitzada pel Club  Natació  Atlètic-Barceloneta  i  Gaudium  Sports,  es  disputarà  per  un  circuit  molt  planer  pel districte de Ciutat Vella i pel Portde Barcelona, amb sortida i arribada a la Plaça del Mar.

 

A més de la competició individual, el Correbarri vol fomentar la participació ciutadana en forma d’esperit d’equip, ja que els inscrits també lluitaran per aconseguir un bon resultat pel Districte que defensen. Encara que no es visqui a la ciutatde Barcelona, tothom pot córrer pel Districte barceloní que vulgui tot i que a l’hora de fer la inscripció s’haurà d’indicar a quin d’ells vol representar. Cada Districte esdevindrà un equip i cada un dels equips estarà diferenciat per un color de samarreta.

 

El Districte guanyador serà aquell que tingui la millor marca després de la suma dels temps dels 35 primers homes i les 15 primeres dones de cada equip i serà obsequiat amb una “orelluda”. La copa es podrà exhibir durant el pròxim any a la seva Seu del Disticte. Aquesta competició està inspirada en la festa del Palio de Siena (Itàlia), una cursa hípica d’origen medieval que enfronta a les “contrades” de la ciutat toscana.

 

Les inscripcions per la primera edició del Correbarri ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.correbarri.com i també de forma presencial a la recepció del Club Natació Atlètic-Barceloneta (Plaça del Mar, s/n), a les botigues Benitosportsde Barcelona(Rambla, Glòries, Arenas, La Maquinista i Gran de Gràcia) i a Santos Sports (Atlàntida, 25). El preu d’inscripció és de 13 euros (15 sense xip propi).

 

 

 

Pàgina web:  www.correbarri.com Facebook:  www.facebook.com/correbarri Twitter: @correbarri

Mail:  info@correbarri.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *